A może by tak coś wkręcić? Przyda się mata bambusowa! Dzięki niej sprawnie i bez problemu przygotujesz najbardziej wymyślne kształty
Pulpa z mango to pełnowartościowy miąższ, czyli doskonale zmiksowane całe owoce mango bez skórki i pestek
Massaman, jedno z najsmaczniejszych i najpopularniejszych tajskich past curry
Nadaj potrawom wyjątkowy smak!Naturalnie warzony sos sojowy premium jest słodszy i łagodniejszy niż klasyczny sos sojowy
W przerwach pomiędzy kawałkami sushi - imbir. Imbir pochodzi z Azji, gdzie od stuleci ceniony jest za swoje właściwości smakowe i zdrowotne
Mleczko kokosowe o delikatnym kokosowym smaku to wręcz obowiązkowy element każdej kuchni. Nadaje daniom oryginalną, egzotyczną nutę
Ryż do sushi to wręcz ikona kuchni japońskiej
Nie masz czasu - weź mie! To ikona kuchni azjatyckiej. Mie\" po chińsku oznacza makaron sporządzony z mąki pszennej
Gryczana soba to jeden z podstawowych składników zarówno klasycznej, jak i nowoczesnej kuchni japońskiej
Przyjemność jedzenia sushi! Z zestawem House of Asia własnoręcznie przygotujesz autentyczne japońskie sushi
Liście kaffiru są propozycją dla wielbicieli orientalnych przypraw oraz egzotycznych specjałów
Mleczko kokosowe o delikatnym kokosowym smaku to wręcz obowiązkowy element każdej kuchni. Nadaje daniom oryginalną, egzotyczną nutę
Jak przygotować Party z Sushi?Zestaw sushi to doskonała okazja, aby zabłysnąć niezwykłymi umiejętnościami wśród znajomych
Shiitake to jedne z najpopularniejszych grzybów Azji. Cenione szczególnie za unikalny, piękny zapach i smak. Wzbogacą potrawy każdej kuchni
Pasta Curry Żółta składa się z mieszanki przypraw takich jak chili, trawa cytrynowa, galangal, curry, czosnek, szalotka
Lubimy proste rozwiązania - sos do sushi! Jest jednym z podstawowych składników tego popularnego dania. Przygotowany na bazie octu ryżowego
Makaron ryżowy VermicelliWeź oryginalny przepis, dodaj orientalne produkty i poczuj smak egzotyki
Oryginalne chińskie grzyby. Są jednym z podstawowych składników kuchni dalekowschodniej. Wyróżniają się charakterystyczną chrupkością
Pasta Curry Czerwona powstaje z oryginalnych tajskich ziół i świeżej czerwonej papryki chili.Możliwości jest zastosowania są nieograniczone
Nowa receptura, to lepszy smak Twoich potraw!Doskonały, słony i orientalnie aromatyczny
Pasta Curry Zielona to niezwykle aromatyczne danie. Jest równie ostre jak czerwone curry, jednak wyczuwa się w nim wyraźną nutę słodyczy
Pasta Pad Thai to wyjątkowe połączenie świeżych ziół i naturalnych przypraw. Jest gwarancją najwyższej jakości produktu
Sezam to klasyczny dodatek do sushi, składnik wyjątkowych panierek do drobiu, sałatek i sosów. Ciekawy dodatek do dań z makaronem i surówek
Olej kokosowy doskonale zastępuje zwykły olej w codziennym gotowaniu. Polecany zwłaszcza do smażenia w wysokich temperaturach
Mieszanka kruchych i delikatnych warzyw z fasolą mung i pędami bambusa idealnie pasuje do dań kuchni chińskiej i wietnamskiej
Bób to roślina strączkowa, znana od kilku tysięcy lat
Mnóstwo zastosowań!- niezastąpione w kuchni orientalnej, np
Sos rybny powstaje w procesie fermentacji anchois w beczkach z solą
Bób jest rośliną strączkową znaną od wielu tysięcy lat
Fasolka edamame inaczej fasolka sojowa jest popularną azjatycką rośliną strączkową
Makaron ryżowy to podstawa kuchni tajskiej Czas na 10mm! Makaron z ryżu to nie tylko cienkie nitki. Wypróbuj szerokie wstążki
Klasyczny pszenny japoński makaron, wszechobecny w kuchni japońskiej w jej tradycyjnym oraz nowoczesnym wydaniu
Czarny ocet ryżowy z dodatkiem przypraw stosowany jest głównie w kuchni chińskiej, ale idealnie sprawdza się zamiast octu balsamicznego
Skosztuj azjatyckiego grilla! Teriyaki to słynny japoński sos na bazie sosu sojowego, wzbogacony o kompozycję wschodnich przypraw
Łagodne curry, swój wyjątkowy smak zawdzięcza aromatycznej kolendrze, orzechowej kozieradce oraz delikatnej kurkumie
Przyprawa do zup, sosów i dań kuchni tajskiej. Nadaje świeżego cytrusowego aromatu