Przyprawa do mięs Prymat ma uniwersalne zastosowanie i jest przeznaczona do wszelkich dań mięsnych
Żelatyna wieprzowa Prymat to produkt o wysokiej jakości, bardzo dobrej klarowności oraz szybkim tężeniu
Kurczak z grilla to starannie dobrana kompozycja ziół i przypraw, która podkreśli smak drobiu
Dodaj tylko: wodę i oliwę!1) Zawartość saszetki wsyp do miseczki.2) Dodaj 3 łyżki oliwy z oliwek lub oleju oraz 3 łyżki wody
Dodaj tylko: majonez z wodą!1) Zawartość saszetki wsyp do miseczki.2) Dodaj 2 łyżki majonezu oraz 1 łyżkę wody
Dodaj tylko: wodę i oliwę!1) Zawartość saszetki wsyp do miseczki.2) Dodaj 3 łyżki oliwy z oliwek lub oleju oraz 3 łyżki wody
Przyprawa do dań z fasoli świetnie komponuje się z różnymi potrawami z roślin strączkowych
Ziele angielskie wzbogaci smak wszelkich mięs: baraniny, dziczyzny, wieprzowiny, cielęciny
Pieprz kolorowy ziarnisty to kompozycja ostrzejszych i łagodniejszych nut smakowych
Przyprawa do kurczaka jest doskonała do dań gotowanych, smażonych i pieczonych
Pieprz ziarnisty jest używany do mięs, ryb, zup, sosów, bulionów oraz marynat
Koperek suszony jest niezbędny w kuchni do kwaszenia ogórków oraz marynowania warzyw
Czosnek ma charakterystyczny ostry smak i intensywny zapach
Kwas cytrynowy to wysokiej jakości dodatek spożywczy powszechnie wykorzystywany w kuchni, szczególnie jako regulator kwasowości
Pieprz czarny grubo mielony ma wyraźną strukturę. Jest dobrze wyczuwalny i widoczny w potrawie
Estragon to aromatyczna przyprawa o lekko gorzkim smaku i korzenno-ziołowym aromacie
Czosnek staropolski polecany jest do przyrządzania potraw z wieprzowiny, baraniny, dziczyzny oraz drobiu
Kmin rzymski ma ostry, cierpki smak
Pieprz ognisty mielony to wyjątkowa mieszanka wzbogacona o pikantne chili, które sprawia, że przyprawa jest bardziej ostra
Chili pieprz cayenne charakteryzuje się intensywnym zapachem i ostrym smakiem
Dzięki starannie dobranym składnikom panier nadaje mięsom niepowtarzalny smak, aromat i wygląd
Cząber ma lekko korzenny aromat i pikantny smak. Doskonale wzbogaca klasyczne polskie zupy takie jak: krupnik, grochówka czy kapuśniak
Zioła prowansalskie są niezastąpione do mielonych mięs, farszów, sosów ziołowych, a także do zup, sałatek, twarogów oraz potraw z grilla
Kurkuma charakteryzuje się lekko gorzkawym oraz ostrym smakiem. Nadaje potrawom intensywny żółty kolor i egzotyczny charakter
Bazylia charakteryzuje się słodkawym smakiem i orzeźwiającym aromatem. Powszechnie jest używana do wszelkich dań kuchni śródziemnomorskiej
Przyprawa curry nadaje daniom orientalny charakter. Jest idealna zwłaszcza do potraw z drobiu, baraniny i wieprzowiny
Przyprawa do ryb wzbogaca smak i aromat ryb smażonych, pieczonych, gotowanych oraz z rusztu
Suszony liść laurowy jest niezastąpiony do przygotowania zup, sosów, bigosów i gulaszy. Doskonale wzbogaca marynaty do mięs, śledzi i warzyw
Mieszanka przyprawowa Grill klasyczny to znakomicie skomponowana mieszanka ziół, przypraw i suszonych warzyw
Papryka słodka mielona ma wszechstronne zastosowanie
Kolendry całej Prymat z powodzeniem można użyć do potraw zarówno pikantnych, jak i słodkich
Pieprz czarny mielony jest przyprawą wszechstronnie stosowaną do mięs, zup, sosów, bulionów, marynat, a także serów
Przyprawa do żeberek z miodem doskonale sprawdzi się do dań przygotowanych na patelni, grillu lub pieczonych w piekarniku
Przyprawa do kurczaka po staropolsku nadaje potrawie ziołowo-czosnkową nutę. Idealnie pasuje też do dań z indyka czy kaczki
Przyprawa jest polecana do flaków wołowych, cielęcych i drobiowych
Papryka ostra mielona posiada intensywny zapach oraz smak
Pieprz biały ma ostry, korzenny smak i bardzo wyrazisty aromat